10 نکته برای معاشرت کاری بهتر معمار با کارفرما
21 اردیبهشت 1401
ارسال شده توسط ادمین مریم
198 بازدید
رعایت کردن آداب در جلسات کاری علاوه بر نشان دادن شان و شخصیت شما بر جایگاه شغلی و اجتماعیتان نیز موثر است. رعایت این نکات دشوار نیست. کافی است این راهکارها را بدانید و به کار ببندید. آداب جلسه جزو مهمترین آدابیست که شما به عنوان یک معمار باید به آن واقف باشید.
- باید در جلسات کاری آراسته باشید. پوشیدن لباس پاکیزه و اتوکشیده دو اصل بدیهی برای حضور در یک جلسه کاری است. پوشش و لباس ، ادکلن، کفش و حتی بند کفشتان نیز مهم است. توجه داشته باشید که آراستگی شما بهغیر از آنکه شخصیت شما را نشان میدهد، احترام به جلسه و سایرین نیز هست.
- فن بیان شما تاثیر بسزایی در اعتماد کارفرمایتان به شما دارد. در ابتدا باید دانش خود را در زمینه کاریتان ارتقا دهید و با کسب تجربه های بیشتر اعتماد بنفستان را تقویت کنید.
- شما به عنوان یک معمار باید با دقت به صحبت های کارفرمای خود گوش دهید، به خواستههای او احترام بگذارید و به علایق او توجه کنید. همچنین اگر یکی از ایدهها یا خواستههای کارفرما را رد کرده و ایده دیگری را جایگزین آن کردید، باید همین موارد را به کارفرمای خود توضیح دهید و او را قانع کنید که چرا انتخاب شما، ایده او نبوده است و با بیان نقاط مثبت ایده ها، حس خوب را در او به وجود آورید، سپس با شرح یک ایده بهتر ، ایده قبلی او را رد کنید، مثلا اگر کارفرما از شما درخواست اجرای یک پیانو در نمای ساختمان را کرد، بهتر است در ابتدا صحبت او را بشنوید و با احترام پیشنهاد بهتر مثل گذاشتن یک پیانو در لابی ساختمان را ارائه کنید.
- سعی کنید در جلسات حضوری حس خوب را در کارفرما ایجاد کنید. حامی و راهنمای او باشید کارفرما باید بداند شما به او در زمینه های مختلف کمک می کنید. پول نباید اولویت اول شما باشد. جلسه مشاوره رایگان باعث ایجاد حس خوب درکارفرما می شود.
- محل جلسه بهتر است در دفتر شخصی شما یا دوستتان باشد، اگر امکان آن فراهم نباشد بهتر است از دفاتر کار اشتراکی کمک بگیرید. این دفاتر در شهرهای بزرگ وجود دارند و با هزینه کم میتوانید آن ها را اجاره کنید. پیشنهاد آخر لابی هتل ها و کافه های خوب شهرتان است.
- ابزار خوب را فراموش نکنید. در جلسات کاری نحوه ارائه بسیار مهم است. فایل هایتان باید دسته بندی شده و مرتب باشد. همیشه سعی کنید بهترین را ارائه دهید چون شما بهترینید.
- پذیرایی شما در جلسات مهم است. توجه به نکات ریز شما را متمایز میکند. در پذیرایی سعی کنید به کارفرما حق انتخاب بدهید: نسکافه، چای، دمنوش، قهوه و ….
- زمان جلسه باید محدود شود و زمان شروع و پایان آن باید از قبل مشخص شده باشد. (مثلا 1 تا 1.5 ساعت). فراموش نکنید که زمان شما ارزشمند است. در انتهای جلسه اگر چندین بار ساعت را نگاه کردید و کارفرما متوجه اتمام زمان جلسه نشد، با احترام زمان پایان جلسه را اعلام کنید و به او بگویید بعد از آن جلسه مهمان دیگری دارید.
- با کارفرمای خود رفیق نشوید. همیشه باید بدانید کارفرما طرف قرارداد است. همراه و همدل شوید اما رفیق نه!
- قرارداد نویسی درست و اصولی را باید بلد باشید. قرار داد باید معتبر باشد. بهتر است سه نسخه از قرارداد تهیه کنید یک نسخه برای شما یک نسخه هم برای کارفرما ، نسخه دیگر برای اطمینان و استفاده در صورت مفقود شدن. هر سه نسخه امضا شده باشد. ضمنا از کاربن استفاده نکنید.
دیدگاهتان را بنویسید